top of page
HOTEL CA L ANDREU_-0091_edited.jpg

Gastronomia

Un dels pilars de la nostra raó de ser és formar part del medi i dels seus cicles naturals. A través de la gastronomia pretenem despertar els sentits per a sentir-nos part del paisatge que ens envolta i que cada cullerada emani gust de bosc, tranquil·litat i benestar. Així mateix, aturar-se a veure què ens brinda cada època de  l’any fa que cada estació sigui un repte culinari i una experiència gastronòmica única.

 

Aquesta fusió amb l’entorn comprèn alhora un compromís amb l’ autenticitat de la comarca i els seus productes i tradicions autòctones. Amb aquesta filosofia, la nostra cuina busca l’equilibri entre la tradició i la innovació, volent sentir-nos connectats amb l’ancestral però sabent-nos únics i autèntics.

 

El Berguedà ha estat terra de conreu de moltes varietats de llegums i verdures pròpies. Els pèsols negres o el blat de moro escairat han format part d’aquesta cuina mil·lenària a la vora del foc des de temps immemorables. La xicoira és l’enciam berguedà i els bolets o la caça són emblemes que marquen temporada.

 

El nostre compromís social també es tradueix en una cuina ètica i respectuosa amb les diferents sensibilitats personals. És per això que la oferta gastronòmica conté plats aptes per a tot tipus de dietes i s’adapta a les diferents intoleràncies alimentàries.

 

Per gaudir d’una experiència plena, els nostres plats estan pensats per menjar de dalt a baix, de manera que els gustos es barregin a la boca aportant la fermesa de la terra i la frescor de l’aire pur a la vegada.

Els ingredients bàsics

bottom of page